Zar593

Waarom Zar ribs?

Op zoek naar een Rib met onevenaarbare vaareigenschappen gebouwd uit de beste materialen en met veel ruimte aanboord? Dan is  een Zar Formenti rib zeker iets voor u! Sinds 1979 bouwen ze ribs van de hoogte kwaliteit, dat voel je zodra je aan boord van een Zar stapt. Iedere Zar heeft een polyester voorkant waar tunnels in gemlaakt zijn om ervoor te zorgen dat opspattend water niet in de boot terechtkomt. Door de motor helemaal achteraan de tubes te bevestigen is er meer binnenruimte en is de romp langer waardoor de boot betere vaareigenschappen heeft. Bij Poly al boats hebben we steeds meerdere Zars op vooraad, kom dus zeker eens een kijkje nemen!

Carena

De Romp

De rompmaat is de belangrijkste parameter van alle ontwerpelementen om de vaareigenschappen van een rib te bepalen.
Door de spiegel naar achteren te plaatsen zijn alle ZAR modellen uitgerust met een  langere romp dan alle andere traditionele R.I.B.’s van dezelfde totale lengte.
Zoals je op de  tekeningen kunt zien, moeten alle ZAR-modellen vergeleken worden met tamelijk langere R.I.B.’s om dezelfde romplengte te vinden.
Bovendien heeft de afwezigheid van de tube in de boeg  het mogelijk gemaakt om rompen met een zeer diepe V te bouwen en modellen te verkrijgen die zeer goed presteren onder alle omstandigheden.
De laterale tunnels (een ander patent) verhogen de lift bij hoge snelheid, waardoor het varen comfortabeler is onder alle zeecondities.

Zar85 Hard Top

Kwaliteit en constructie 

Zar Formenti heeft alleen het meest getalenteerde, ervaren en toegewijde productiepersoneel in dienst. Alle modellen zijn niet zomaar de meest innovatieve, meest betrouwbare en best gebouwde boten. De beproefde constructietechnieken en kwaliteitsgedreven verwerking zorgen ervoor dat we keer op keer voorop lopen ten opzichte van de concurrentie.

Zar6512

Multifunctioneel 

Iedere Zar is ontwikkeld om zo multifunctioneel mogelijk te zijn. Zo kunnen we bij bijna ieder model de rugleuning achteraan gebruiken om een langer zonnedek te maken. Hierdoor kunnen we snel een groot zonnedek maken zonder veel moeite. Vaak is ook hier een tafel voorzien om te eten  op de boot met zicht op het water. Kortom, voor ieder wat wil. Bij Poly-al boats gaan wij graag samen met u op zoek naar de Zar die het best bij u past.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Zar Ribs

Zar95 Hard Top1
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services