17 Antaris Seventy7 Sport Sloep 404

Waarom Antaris?

De sloepen van Antaris zijn het toonbeeld van stijl en design. Een divers en stijlvol assortiment dat altijd is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Hierdoor behoort Antaris al sinds 1989 tot de absolute top in sloepenland.

Productie Polyester Sloep Woudsend 027

Ervaar de liefde voor vakmanschap

Antaris sloepen zijn een 100% Nederlands product. Van Teak tot polyesterwerk word alles in Nederland gebouwd. Hierdoor kan Antaris een hoogwaardig product afleveren die aan al uw wensen voldoet. Als u aan boord stapt van een Antaris dan voelt u direct de stabiliteit en kwaliteit en ziet u het oog voor detail in de afwerking.

Antaris Seventy5 2022 09 Scaled

Kiezen voor vertrouwen

Met sloepen Van Antaris kunt u in alle rust loungen of juist op snelheid varen. Antaris biedt een divers en stijlvol assortiment dat standaard is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Bij Poly-Al Boats gaan wij samen op zoek naar de sloep die het best bij u past.

Antaris Sixty6 Sloep 20180701 0007

Elektrisch varen: een prachtige vaarbeleving

Bij Antaris  staan milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wil Antaris naast de klassieke brandstofmotoren ook elektrische motoren op de kaart zetten. De focus blijft daarin liggen op innovatie, comfort, ontspanning en het bieden van een prachtige vaarbeleving aan onze klanten. Via onderstaande link vindt u wat meer info over elektrisch varen. Wenst U meer info over elektrisch varen? Neem dan zeker contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Elektrisch varen

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Antaris sloepen

Antaris Seventy5 2000px 85
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services