395202705 840510134242760 6461816343496528738 N

Hypermoderne winterstalling

In onze  winterstalling stockeren wij uw boot in de allerbeste omstandigheden. Het gebouw is voorzien van een alarmsysteem en camera’s binnen en buiten om alles permanent te kunnen monitoren. Het is vorstvrij en alleen ons personeel werkt in de loods. Het is dus niet mogelijk om aan uw boot te werken in onze winterstalling omdat wij op deze manier de veiligheid van iedere boot kunnen garanderen.

Iedere boot wordt eerst onderhouden en gepoetst voor we de boten in een rek plaatsen. Als er verdere werkzaamheden dienen te gebeuren dan halen we de boot in de winterperiode uit het rek om de werkzaamheden uit te voeren. In het rek staat de boot op lange balken die volledig de romp ondersteunen. Op deze manier is de boot het beste ondersteund en kan er ook na lange periodes geen vervorming van uw boot optreden.

In zuiderse landen worden boten vaak op dezelfde manier gestockeerd maar dan buiten. Op deze manier kunnen wij meer boten op een kleinere oppervlakte stockeren en kunnen wij ook sneller uw boot uit de winterstalling halen en terug in het water leggen.

400008711 1510314386471655 5619023448803365954 N

Waarom winterstallen?

Het is best om je boot niet buiten te laten staan in de wintermaanden. Door de lage temperaturen en de sneeuw of regenval worden boten snel nat en klam wat schimmelvorming veroorzaakt. Ook zien we dat de levensduur van boten sterk verlengd word als deze vorstvrij en droog binnen staan.

Bovendien zijn de meeste boten met een binnenboordmotor gekoeld door het water waar we in varen. Als het begint te vriezen kan het water in het motorblok uitzetten met onherstelbare schade tot gevolg. Het is dus belangrijk dat we de boot binnenbrengen voor het vriest.

Category Trailers

Geen boottrailer nodig

Om een boot te transporteren hebben we een boottrailer nodig. Hiervoor hebben we vaak een BE rijbewijs, een geldige keuring, verzekering en een auto nodig die de boot kan trekken wat al snel een hele onderneming kan zijn.

Voor de klanten in  onze winterstalling gaan wij de boot gaan halen in de dichtst bijzijnde jachthaven waar wij de boot op een van onze trailers meenemen om in onze winterstalling te plaatsen. Als u de boot terug in het water wilt dan geeft u ons een seintje en leggen wij de boot terug in het water. zo hoeft u zich niets aan te trekken en kan u maximaal genieten van uw tijd op het water.

400085965 703044028155112 1688607788025159437 N

Zomerstalling

Als u door omstandigheden een tijd de boot niet te water laat dan bieden wij ook zomerstalling aan. De zomerstalling van uw boot is geldig van Juni tot September. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie  en dan kijken wij wat het beste bij u past.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Contacteer ons

E26ce
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services