Rib10

Waarom Zar Mini?

Zoek je een luxueuze  en kwalitatieve rubberboot of rib?  Dan bent u bij Zar mini aan het juiste adres!

Zar mini maakt rubberboten met een opblaasbare bodem, aluminium bodem of vaste kiel met de focus op kwalitiet. De boeg van de boot is bij een Zar mini stomper gemaakt zodat er meer ruimte is. de tubes worden niet alleen verlijmd maar op kritische punten ook gelast om het beste resultaat te garanderen. In de tubes zit een overdrukventiel die druk aflaat als de druk in de tube te hoog word.

Dsc 1082

Zar Mini Fun

De Zar mini fun heeft een vloer die bestaat uit een paar houten latten. Dit zorgt ervoor dat de boot heel licht is en heel gemakklijk is in gebruik. We moeten enkel de tubes opblazen en we zijn klaar om rivieren of meren te ontdekken.

Zm10ai

Zar Mini Air

De Zar Mini air bestaat uit een opblaasbare vloer. De dropstitch vloer kan tot 0.8 bar opgeblazen worden en heeft heel wat meer stabiliteit aan de boot. Toch blijft deze boot heel gemakkelijk in gebruik, we hoeven enkel de tubes en de vloer op te blazen.

01ggcb78ypy02tpybdba23p98v

Zar Mini Alu

De Zar Mini Alu bestaat uit een vloer met verschillende aluminium panelen. Deze is iets zwaarder en duurt iets langer om op te bouwen maar is wel het stabielst en bied nog betere vaareigenschappen. Vaak wordt voor aan Zar mini Alu gekozen als we de boot voor langere tijd gebruiken en niet elke keer terug helemaal uit elkaar halen.

Zm165

Zar Mini Rib

De Zar Mini Rib bestaat uit een vaste aluminium romp van 3mm dik. Deze bied de beste vaareigenschappen maar we kunnen de boot niet meer demonteren om in de koffer van onze auto te steken. Er is oook de mogelijkheid om bij ribs met een vlakke vloer (DL) een console’s of sitbanken in te bouwen. Op deze manier kunnen we een Zar mini Rib volledig naar wens samenstellen.

07e64b6fe24d2729b8d55144f0d58bb7

Zar Mini Lux

De Zar Mini Rib bestaat uit een vaste aluminium romp van 3mm dik. Deze bied de beste vaareigenschappen maar we kunnen de boot niet meer demonteren om in de koffer van onze auto te steken. BIj een Zar Mini Lux is er steeds een console voorzien, teak vloer, Bimini houder, boegkussen, rugleuning en boeg opstapplaat voorzien.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Zar Mini’s

Lux13
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services