Vb01164.jpg

Waarom Pioner Boats?

Pioner boten zijn gemaakt van polyethyleen, een zeer robuust materiaal met UV-stabilisatoren, door middel van een rotatiegietproces. Ze worden uit één stuk gegoten en zijn bestand tegen schokken, stoten, grote temperatuurschommelingen en sterk zonlicht.Ze vergen weinig onderhoud en zijn jarenlang betrouwbaar. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom Pioner boten zo populair zijn.Bij Pioner geven we om het milieu en de wereld om ons heen. Onze huidige modellen zijn gemaakt van recyclebare materialen.Strikte procedures beheersen ons hele productieproces en we hebben een ISO-gecertificeerd kwaliteits- en milieubeheersysteem.In combinatie met de technische expertise van onze medewerkers garandeert dit de hoogste bouwkwaliteit voor uw Pioner boot.

Img 9852.jpg

Minimaal Onderhoud

Iedere Pioner is gemaakt uit Polyethyleen waardoor ze heel onderhoudsvriendelijk zijn. Hierdoor  krijgt de eindgebruiker meer tijd om te genieten op het water. Bovendien zijn de boten zeer goed bestand tegen schokken en lopen we nauwelijks schade op als we tegen stenen e.d. varen in tegenstelling tot een polyester boot. Hierdoor wordt een Pioner vaak voor werkdoeleinden gebruikt.

Img 9793.jpg

Lange levensduur 

Pioner boten zijn gemaakt van een plastic materiaal dat UV gestabiliseerd is, wat betekent dat de boot zijn kleur en stevigheid heel lang behoudt.

Fisher.jpg

Stabiliteit

De vorm en het ontwerp van PIOner boten maken ze veilig, stabiel en zeker. Hun dubbele romp zorgt voor een soepele doorvaart, een goed drijfvermogen en een gevoel van veiligheid.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Pioner’s

Pioner Boats
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services