Group 5909

Cranchi Yachts

Cranchi Yachts staat gekend voor het bouwen van  motorboten van hoge kwaliteit, met onevenaarbare vaareigenschappen, uitstekende betrouwbaarheid en hoge veiligheidsnormen. Hierdoor behoord Cranchi al sinds 1870 tot de absolute top in  de bouw van motorboten en yachten.

Ontdek Cranchi Yachts

378se Running 22

Monterey Boats

Monterey maakt al bijna 4 decennia lang motorboten met een prachtig design en ongelofelijke vaareigenschappen, Monterey Boats staat dan ook gekend als een echte koploper in de marine industrie. Sinds 1992 is Poly-Al Boats officieel verdeler van Monterey boats, ze maken sportboten en yachts van 20 tot 38 voet en proberen de boten zo veelzijdig mogelijk te maken zodat hij in iedere situatie voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

Ontdek Monterey Boats

61c040192002904daf96c9a0 Rand Drone08 (1) P 2000

Rand Boats

Rand Boats is een baanbrekende producent van innovatieve en moderne sportboten. Opgericht en gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, met een uniek Scandinavisch design en Deens vakmanschap, richt Rand Boats zich op het creëren van de meest innovatieve, intuïtieve en sociale boten. De line up van Rand Boats is heel uiteenlopend om voor iedereen een passende boot aan te bieden. We vinden traagvarende boten om op rivieren te genieten maar ook sportboten om te waterskiën. Poly-Al Boats is de officiële dealer voor Rand Boats in België, wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw boot.

Ontdek Rand

Zar57wdcroazia3 1 1200x630

Zar Ribs

Sinds 1979 bouwen ze ribs van de hoogte kwaliteit, dat voel je zodra je aan boord van een Zar stapt. Iedere Zar heeft een polyester voorkant waar tunnels in gemlaakt zijn om ervoor te zorgen dat opspattend water niet in de boot terechtkomt. Door de motor helemaal achteraan de tubes te bevestigen is er meer binnenruimte en is de romp langer waardoor de boot betere vaareigenschappen heeft. Bij Poly al boats hebben we steeds meerdere Zars op vooraad, kom dus zeker eens een kijkje nemen!

Ontdek Zar

Lux13

Zar Mini

Zar mini maakt rubberboten met een opblaasbare bodem, aluminium bodem of vaste kiel met de focus op kwalitiet. De boeg van de boot is bij een Zar mini stomper gemaakt zodat er meer ruimte is. de tubes worden niet alleen verlijmd maar op kritische punten ook gelast om het beste resultaat te garanderen. In de tubes zit een overdrukventiel die druk aflaat als de druk in de tube te hoog word.

Ontdek Zar Mini

Antaris Sixty6 Sloep 20180701 0007

Antaris sloepen

De sloepen van Antaris zijn het toonbeeld van stijl en design. Een divers en stijlvol assortiment dat altijd is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Hierdoor behoort Antaris al sinds 1989 tot de absolute top in sloepenland.

Ontdek Antaris

Maril 7 Nxt Sloep 2000pix 02 1024x682

Maril Sloepen

Maril sloepen bestaan uit een klassiek ontwerp met een moderne finishing touch. Met de vele uitvoeringen die Maril aanbiedt is er een sloep naar ieders wens. Al sinds 1997 is Maril één van de meest geliefde sloepenmerken dankzij haar sublieme vaareigenschappen, optimaal comfort en hoge kwaliteit.

Ontdek Maril

Makma Caribbean 36 Wouters Black Blue 2000px 162

Makma Sloepen

Wie een Makma vaart, vaart exclusief en in stijl. Met een Makma onderscheidt u zich op het water, wij streven naar perfectie en bieden sloepen in het hogere segment. Onze modellen vallen op door hun luxe uitstraling, hoge kwaliteit en afwerking tot in de kleinste details.

Ontdek Makma

Pioner Boats

Pioner Boats

Pioner boten zijn gemaakt van polyethyleen, een zeer robuust materiaal met UV-stabilisatoren, door middel van een rotatiegietproces. Ze worden uit één stuk gegoten en zijn bestand tegen schokken, stoten, grote temperatuurschommelingen en sterk zonlicht.Ze vergen weinig onderhoud en zijn jarenlang betrouwbaar. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom Pioner boten zo populair zijn.

Ontdek Pioner

Terhi Nordic Suzuki 2021 Act 004

Terhi Boats

Al bijna 50 jaar bouwt en ontwikkelt Terhi duurzame en veilige boten voor veeleisende omstandigheden. Dankzij de unieke productietechnologie en de ruimdenkende houding ten opzichte van productontwikkeling is Terhi uitgegroeid tot een welbekend favoriet en gerespecteerd internationaal merk in de botenwereld.

Ontdek Terhi

Bic Sportyak 245 Gallery 12

Bic Boats

De Bic Sportyak 213 en Sportyak 245 worden gebruikt  als visboten,  tenders of gewoon voor het plezier en zijn stabieler, duurzamer en lichter dan de klassieke rubberboten. Tot nu toe zijn er meer dan 100 000 BIC boten geproduceerd en ze zijn een standaard geworden in de jachtwereld. Door de hoge stabiliteit en het lichte gewicht is deze boot ook perfect op vijvers of rivieren om tuinonderhoud mee te doen.

Ontdek Bic