46756123 555017964944397 6937980308989935616 O

Bij Poly-Al Boats delen we dezelfde passie voor de wateren als jij. Al sinds de jaren 70 zijn wij een vooraanstaande watersportzaak in België en bieden  we je de meest uitgebreide selectie aan van zowel gloednieuwe boten als zorgvuldig geselecteerde tweedehands boten die klaar zijn voor een nieuw avontuur.

Van wendbare speedboten tot imposante jachten, de specialisten in onze watersportzaak begeleiden je naar de juiste keuze. In ons aanbod vind je tal van hoogstaande merken, waaronder Cranchi, Monterey, Rand, Quicksilver Inflatables, Talamex, ZAR, ZAR Mini, YAM en Zodiac.

Aarzel niet om ons te contacteren of kom vrijblijvend langs in onze showroom te Deinze!

Verbreed je horizon
met een boot van Poly-Al Boats

Bekijk ons aanbod

Image Cta Section
Group 2689

100% zorgeloos ontspannen op het dek

Niet alleen zijn we je watersportzaak voor al je materialen. Ook op vlak van service nemen we indien gewenst alles van je over. Tijd voor onderhoud? Wij traileren of takelen je boot uit het water, transporteren hem naar onze werkplaats, inspecteren de romp, motor(en), elektronica en andere systemen en reinigen het interieur en exterieur. Eventuele defecten verhelpen onze technici meteen.

Geen stockagemogelijkheid voor je boot tijdens de winter? Wij halen ook dan je boot uit het water, voeren een onderhoud en eventuele herstellingen uit en stallen je boot in ons ruime, geïsoleerde wintermagazijn. Alles wat jij hoeft te doen, is genieten van je dagen op het water.