Terhi 400 Suzuki 2021 Act 002

Waarom Terhi Boats?

Al bijna 50 jaar bouwt en ontwikkelt Terhi duurzame en veilige boten voor veeleisende omstandigheden. Dankzij de unieke productietechnologie en de ruimdenkende houding ten opzichte van productontwikkeling is Terhi uitgegroeid tot een welbekend favoriet en gerespecteerd internationaal merk in de botenwereld.

Ons portfolio bevat veel bekende favorieten die voldoen aan de behoeften van booteigenaren. Terhi 385 bijvoorbeeld is jaar in jaar uit een van de best verkopende roeiboten in Finland geweest. Ons doel is om boten te blijven ontwikkelen die de tand des tijds, intensief gebruik en actief varen kunnen doorstaan.

Terhi Sunny3

ABS kunststof

Een Terhi boot is een verstandige keuze, niet alleen vanwege de productietechnologie en -methoden, maar ook vanwege de duurzaamheid, waardoor hij veel langer zijn waarde behoudt dan vergelijkbare boten normaal doen. Terhi boten zijn gemaakt van ABS-kunststof en polyurethaanschuim, waardoor ze extreem weerbestendig, stevig en gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit maakt ze ook ideaal voor werkdoeleinden.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Terhi’s

Terhi 480 Tc 2023 Fiilis 020 Reference
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services