E26r24

Onderhoud en herstellingen van binnen-,en buitenboordmotoren

Nadert het einde van het vaarseizoen of heeft u motorpech? Dan doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen! Bij Poly-Al Boats staan wij in voor het onderhouden en herstellen van uw binnen- of buitenboordmotor. In onze nieuwe werkplaats beschikken wij over de nieuwste technieken en staan wij in voor alle onderhoudswerkzaamheden, herstellingen of diagnose. Ons geschoold personeel beschikt over de nodige kennis van marinemotoren en gaat jaarlijks op cursus om op de hoogte te blijven van alle technische nieuwigheden.

Group 2689

Gelcoat

Is uw boot zijn glans verloren en mat geworden? Dan kunnen wij uw boot in verschillende stappen polieren en nadien een wax aanbrengen zodat uw boot er langer als nieuw blijft uitzien. DOet u dit liever zelf? kom dan zeker langs in onze winkel want wij hebben een ruim aanbod aan Polierpasta’s en waxen!

Category Trailers

Boottrailer

Een boottrailer moet iedere 2 jaar naar de keuring. Vaak rijden we met de wielen en een deel van de verlichting in het water wat corrosie kan veroorzaken. Voor we na de keuring gaan laten we de trailer best nakijken en eventueel onderhouden zodat hij weer verkeersveilig is. Ook hiervoor kan u bij Poly-Al Boats terecht. Indien u dit wenst kunnen  wij ook naar de keuring gaan voor U.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek ons aanbod

Cta Content Background