Cranchi E30 Drone 096

Waarom Cranchi?

Cranchi Yachts staat gekend voor het bouwen van  motorboten van hoge kwaliteit, met onevenaarbare vaareigenschappen, uitstekende betrouwbaarheid en hoge veiligheidsnormen. Hierdoor behoord Cranchi al sinds 1870 tot de absolute top in  de bouw van motorboten en yachten.

2 Cranchi Udine 111

Disegno Italiano

Alle jachten die Cranchi bouwt, worden ontwikkeld in samenwerking met Christian Grande, een van de grootste namen in nautisch design. Geen van de ontwerp-, afwerkings- of assemblageactiviteiten wordt uitbesteed: in plaats daarvan wordt elke fase van het productieproces afgehandeld door de gespecialiseerde ingenieurs, technici en arbeiders op de Cranchi-werf, die de constante groei van vaardigheden binnen het bedrijf bevordert en ondersteunt. Ook op dit gebied onderscheidt Cranchi Yachts zich van de concurrentie met zijn unieke aanpak.

Cranchi Atelier

Cranchi Atelier

Cranchi Atelier is ons personalisatieprogramma waarmee elke eigenaar zijn eigen jacht uniek kan maken. Speciale verven, bekleding en fijn lijstwerk, stoffen, materialen en essences: de aanpassingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos en worden allemaal samen met de ontwerper Christian Grande geselecteerd om een eindresultaat van verfijnde elegantie en onmiskenbare Italiaanse stijl te garanderen.

Cranchi 44ht Lake 0474

Onevenaarbare kwaliteit

Vandaag de dag produceert Cranchi Yachts jachten tot 25 meter, met geavanceerde materialen en technologieën en een productiemodel dat universeel wordt erkend als referentiepunt voor de sector:

  • Een sterk geautomatiseerd productiesysteem
  • Uitstekende werkomgevingen, functioneel en in orde.
  • Fabrieken met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur om de beste werkomstandigheden en de beste structurele prestaties van de producten te garanderen.
  • Gedetailleerde planning van elke productiefase.
  • Betrokkenheid van management en geschoolde arbeidskrachten.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Cranchi Yachten

Sessantasette 126 Aft View
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services