E26r24

Herstellingen van binnen-,en buitenboordmotoren

Presteerd uw motor niet meer zoals het hoord of heeft u motorpech? Dan doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen! Bij Poly-Al Boats staan wij in voor het onderhouden en herstellen van uw binnen- of buitenboordmotor. In onze nieuwe werkplaats beschikken wij over de nieuwste technieken en staan wij in voor allerlei herstellingen of diagnose. Ons geschoold personeel beschikt over de nodige kennis van marinemotoren en gaat jaarlijks op cursus om op de hoogte te blijven van alle technische nieuwigheden. Bovendien zijn wij officieel verdeler van Mercury, Yamaha, Suzuki, Mercruiser, Volvo Penta en Vetus motoren.

Group 2689

Gelcoat

Lag de steiger toch iets dichter dan u dacht en heeft u schade aan de gelcoat van uw boot? Bij Poly-Al Boats  kan u ook terecht voor gelcoat herstellingen.

Category Trailers

Boottrailer

Een boottrailer moet iedere 2 jaar naar de keuring. Vaak rijden we met de wielen en een deel van de verlichting in het water wat corrosie kan veroorzaken. Voor we na de keuring gaan laten we de trailer best nakijken en eventueel onderhouden zodat hij weer verkeersveilig is. Ook hiervoor kan u bij Poly-Al Boats terecht. Indien u dit wenst kunne  wij ook naar de keuring gaan voor U.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek ons aanbod

Cta Content Background