Productimage

Waarom Rand Boats?

Rand Boats is een baanbrekende producent van innovatieve en moderne sportboten. Opgericht en gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, met een uniek Scandinavisch design en Deens vakmanschap, richt Rand Boats zich op het creëren van de meest innovatieve, intuïtieve en sociale boten. De line up van Rand Boats is heel uiteenlopend om voor iedereen een passende boot aan te bieden. We vinden traagvarende boten om op rivieren te genieten maar ook sportboten om te waterskiën. Poly-Al Boats is de officiële dealer voor Rand Boats in België, wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw boot.

Escape 3011

Scandinavisch Design

Wanneer vorm de functie volgt en alle zaken die overbodig zijn voor het kerndoel worden weggelaten, ontstaan de meest toegankelijke, levensverbeterende producten. Dit is waar het bij modern Scandinavisch design om draait en het idee dat de ontwerpfilosofie van RAND Boats beheerst.

De eigenaar en architect achter het merk, Carl Kai Rand, besteedt veel aandacht aan details. Zijn opleiding in architectuur en design en jarenlange ervaring in de maritieme wereld resulteren in een unieke en innovatieve benadering van bootontwerp. Carl Kai Rand heroverweegt het ontwerp van boten en zorgt voor een optimale esthetische combinatie tussen functionaliteit, duurzaamheid, modern danish design en hoge bruikbaarheid.

Het is door de sierlijke, minimalistische lijnen, die de romp van elke romp kenmerken, en de kenmerkende eenvoud van elke functie dat Rand Boats zijn erkenning heeft verkregen.

625ff5e2a3b2328f5c0e320d 03 1 1536x1358

Kwaliteit

De kern van de trots van elke botenbouwer is de toewijding aan vakmanschap. De tijd nemen om elke centimeter vezel en elke hoek van het timmerwerk in ere te houden. Het produceren van bijna op maat gemaakte juwelen bij elke boot die de productielijn verlaat.

RAND Boats is meer dan een botenproducent. We zijn ook een technologie- en ontwerpbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van schone energie. Het constante doel om de grenzen van ontwerp en technologie te verleggen is duidelijk te zien in de vorm van onze boten. Het verbeteren van boten voor duurzame elektrische motoren is een van onze specialiteiten en de vorm van de romp is hier een duidelijk voorbeeld van.

Kortom, de ambitie in de productiefaciliteit van Rand Boats is er niet minder om en de resultaten spreken hun eigen ware taal. Vooral het kleinste detail wordt nauwlettend in de gaten gehouden en voortdurend verder ontwikkeld en elk stukje materiaal wordt zorgvuldig met de hand uitgezocht, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd.

62874ce4a5132f145509231a Rand Play 24

Ergonomie

Bij Rand Boats geloven we vooral dat de droom om de oceanen op te gaan nooit beperkt mag worden. Een ervaring of avontuur mag nooit worden belemmerd door zorgen over verplaatsbaarheid, ruimte of moeilijkheden bij het bedienen. Naar onze mening moeten boten altijd intuïtief zijn, eenvoudig ontworpen en een lay-out hebben die mensen aan boord uitnodigt.

9p0a9298

Elektrisch Varen en duurzaamheid

We streven ernaar om de duurzame denkwijze van het aandrijven van motorboten te veranderen en eraan bij te dragen. Wij geloven dat hoe duurzamer we omgaan met de natuur en ons milieu, hoe vrijer de ervaring op zee zal zijn. Daarom biedt Rand Boats ieder model aan met verbrandingsmotoren of elektromotoren.

Bij Rand Boats maken we geen compromissen in het bouwproces van de boten. Ook onze partners zijn zeer duurzaam in hun sector. Vergeleken met soortgelijke bootproducties gebruikt Rand Boats slechts de helft van het materiaal bij de productie van boten. Dit betekent dat de schuimkern is gemaakt van gerecyclede plastic flessen, en op dezelfde manier zijn het dek en de tafels gemaakt van duurzaam boshout. RAND Boats biedt de elektrische aandrijfsystemen, die de duurzame aanpak en het gevoel van vrijheid nog meer versterken.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Rand Boats

Cf108063
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services