385se Lifestyle 41

Waarom Monterey Boats?

Zoek je een luxueuze  en kwalitatieve sportboot of jacht met binnenboordmotor of buitenboordmotor? Wil je kunnen genieten van een zonovergoten dag op het water? Of bent u een watersporter die graag een dagje wakeboard, waterskiet of een funtube achter de boot hangt? dan zit u bij Monterey Boats aan het juiste adres.

Monterey maakt al bijna 4 decennia lang motorboten met een prachtig design en ongelofelijke vaareigenschappen, Monterey Boats staat dan ook gekend als een echte koploper in de marine industrie. Sinds 1992 is Poly-Al Boats officieel verdeler van Monterey boats, ze maken sportboten en yachts van 20 tot 38 voet en proberen de boten zo veelzijdig mogelijk te maken zodat hij in iedere situatie voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

278ss Running My22 Tower Copy

The Monterey Difference

Iedere Monterey wordt voorzien van een “Air Chine” in de romp, dit zorgt ervoor dat er meer lucht onder de romp komt en dat de boot zachter vaart en sneller accelereert. het Interieur is voorzien van dubbele stiksels om scheuren te voorkomen en de donkere delen zijn uit een ‘cool touch’ stof gemaakt die de warmte verdeeld over het oppervlak en de zetels zo koel mogelijk houd. Dankzei de vele optie’s is de boot volledig moduleer baar naar uw wens en kan u dus een unieke boot samenstellen die al uw verachtingen inlost. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds meerdere modellen op voorraad, kom vrijblijvend eens langs en dan geven wij u graag wat meer uitleg pver deze prachtige boten!

M205 Running511111

Kwaliteit en constructie 

Monterey heeft alleen het meest getalenteerde, ervaren en toegewijde productiepersoneel in dienst. Alle modellen zijn niet zomaar de meest innovatieve, meest betrouwbare en best gebouwde boten. De beproefde constructietechnieken en kwaliteitsgedreven verwerking zorgen ervoor dat we keer op keer voorop lopen ten opzichte van de concurrentie.

M65 Lifestyle 2

Geschiedenis 

Al bijna 4 decennia lang heeft Monterey Boats zich gevestigd als een echte koploper als het gaat om het ontwerpen, ontwikkelen, engineeren en bouwen van superieure boten. Veel van het succes kan worden toegeschreven aan het feit dat Monterey een onafhankelijk bedrijf is dat door een familie wordt gerund. Dit bevordert een snelle reactie op marktomstandigheden, efficiënte besluitvorming en implementatie, evenals een hands-on benadering van het proces van nieuwe productontwikkeling en klantenrelaties. Wanneer u een Monterey koopt, bent u niet alleen een nieuwe klant, maar wordt u beschouwd als een nieuw familielid.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Monterey Boats

298ss Lifestyle1
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services