Maril 6 Nxt Sloep Primeur 069

Waarom Maril sloepen?

Maril sloepen bestaan uit een klassiek ontwerp met een moderne finishing touch. Met de vele uitvoeringen die Maril aanbiedt is er een sloep naar ieders wens. Al sinds 1997 is Maril één van de meest geliefde sloepenmerken dankzij haar sublieme vaareigenschappen, optimaal comfort en hoge kwaliteit.

Maril 7 Nxt Sloep 20180707 0014 1024x683

Ervaar de liefde voor vakmanschap

Maril sloepen zijn een 100% Nederlands product. Van Teak tot polyesterwerk word alles in Nederland gebouwd. Hierdoor kan Maril een hoogwaardig product afleveren die aan al uw wensen voldoet. Als u aan boord stapt van een Maril dan voelt u direct de stabiliteit en kwaliteit en ziet u het oog voor detail in de afwerking.

Maril 880 Sloep 2000pix 25

Kiezen voor vertrouwen

Met sloepen Van Maril kunt u in alle rust loungen of juist op snelheid varen. Maril biedt een divers en stijlvol assortiment dat standaard is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Bij Poly-Al Boats gaan wij samen op zoek naar de sloep die het best bij u past.

Maril 7 Nxt Sloep 20180707 0009 1024x683

Elektrisch varen: een prachtige vaarbeleving

Bij Maril  staan milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wil Maril naast de klassieke brandstofmotoren ook elektrische motoren op de kaart zetten. De focus blijft daarin liggen op innovatie, comfort, ontspanning en het bieden van een prachtige vaarbeleving aan onze klanten. Via onderstaande link vindt u wat meer info over elektrisch varen. Wenst U meer info over elektrisch varen? Neem dan zeker contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Elektrisch varen

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Maril sloepen

160908 Antaris Maril Woudsend 322 Scaled
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services