Makma Caribbean 31 Cabin Sloep 20180707 0012

Waarom Makma?

Wie een Makma vaart, vaart exclusief en in stijl. Met een Makma onderscheidt u zich op het water, wij streven naar perfectie en bieden sloepen in het hogere segment. Onze modellen vallen op door hun luxe uitstraling, hoge kwaliteit en afwerking tot in de kleinste details.

Makma Caribbean 36 Wouters Black Blue 2000px 162

Ervaar de liefde voor vakmanschap

Makma sloepen zijn een 100% Nederlands product. Van Teak tot polyesterwerk word alles in Nederland gebouwd. Hierdoor kan Makma een hoogwaardig product afleveren die aan al uw wensen voldoet. Als u aan boord stapt van een Makma dan voelt u direct de stabiliteit en kwaliteit en ziet u het oog voor detail in de afwerking.

Aquatec Cayos 28 Mg 5604 Scaled

Kiezen voor vertrouwen

Met sloepen Van Makma kunt u in alle rust loungen of juist op snelheid varen. Makma biedt een divers en stijlvol assortiment dat standaard is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Bij Poly-Al Boats gaan wij samen op zoek naar de sloep die het best bij u past.

Vaar de toekomst
tegemoet met
Poly-Al Boats

Ontdek onze Makma sloepen

Aquatec Cayos 27 Mg 6151 Scaled
Zar Dealers Poly Al Boats O1

3 generaties aan ervaring

Bij Poly-Al Boats gaan wij al 3 generaties lang op zoek naar de boot die het best bij u past. In onze showroom te Deinze hebben wij steeds een ruime voorraad aan boten en motoren. Naast boten en motoren hebben wij ook een ruime voorraad aan marine accessoires  zoals touwen, boeien,… en watersport accessoires zoals waterski’s, skivesten,…

Na de verkoop staan wij ook in voor het onderhouden, upgraden en winterstallen van uw boot, ontdek meer over onze services via onderstaande link.

Ontdek onze services